Gazi Atalay Ürker Anaokulu
HALİLEFENDİ MAH. GARİPLER SK. 4 DERSLİKLİ ANA OKUL BLOK NO 3 MERKEZ / ARDAHAN

VİZYON

Okul öncesi eğitimde; Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, zihinsel, dil, fiziksel, psikomotor, duygusal, sosyal, yaratıcılık ve estetik gelişimini kazanmış, İlköğretim kademesine hazır öğrencileri en iyi şartlarda yetiştirmektir. Güven ve huzurun odağı, lider bir kurum olmak. Milli manevi değerlerini benimsemiş ve kültürüne sahip çıkan, bilimsel düşünen, proje üreten ve öğreten, kendine güvenen, kendini ve çevresini olduğu gibi kabul eden gelişime açık yenilikçi, mutlu bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir.

MİSYON

Çocuklarımızın sevgiyle, özenle, yaşayarak ve yaşatarak hayatı öğrenmeleri için; sıcak, güvenli ve temiz bir eğitim ortamında, paylaşmayı ve ekip halinde davranmayı bilen, iyi ahlaklı, kendisi ile ve toplumla barışık, Türkçeyi iyi kullanabilen, kendisini doğru ve etkili bir şekilde ifade edebilen, özgüveni yüksek, estetik anlayışı gelişmiş, insan haklarına saygılı bireyler yetiştirmek, anane-babaların ve çocuklarımızın tercih edeceği tek adres olmak.temel prensibimizdir.

Normal Öğretim

Başlama :08:00 Bitiş :13:00

Yaklaşık 1 Km

Halil Efendi Mahallesi Ardahan Kalesi Mevki